TOGOkids

Beste bezoeker,

Welkom op de webpagina van TogoKIDS vzw.

TogoKIDS vzw is een organisatie die sinds 1 januari 2013 officieel van start is gegaan. Ons doel is om een kleuterschool te bouwen in het dorpje Wli in Togo en daarna dit project op een duurzame manier verder uit te bouwen.

Op deze website kunt u terecht voor alle informatie over onze organisatie.

Bedankt alvast voor uw interesse in ons project!

 

Nathalie Van Audenhove

Voorzitster van TogoKIDS vzw.

 

 

2 Reacties op TOGOkids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>